Inlägget gjort

Harry Potter Jelly Belly i plåtask 

jellybelly

Har du en liten Harry Potter-nörd i din närhet? Någon som vet allt om Harry, Ron, Hermione och alla andra karaktärer i det brokiga persongalleriet? Är denna någon dessutom ett barn som gillar godis? Då behöver du inte leta längre, den perfekta presenten finns här. Ett fint gåvokit med Harry Potter Jelly Belly, förpackade i fina plåtaskar med de olika elevhemmens vapensköldar på.

Alla Harry Potter-fans kommer att förstå referensen till de gelébönor i mindre attraktiva smaker (ruttet ägg, daggmask och öronvax) som Harry får prova på i en av de tidigare böckerna. Detta godis smakar som tur är mycket bättre än ”Bertie Botts bönor i alla smaker”, och är bara att hugga in på! Gelébönorna kommer snyggt förpackade i olika plåtaskar som designats för att representera de olika elevhemmen på Hogwarts: Slytherin, Hufflepuff, Ravenclaw och Gryffindor. Askarna kan förstås användas till annat när de läckra karamellerna är uppätna (vilket brukar gå ganska snabbt…)! Smakerna som ingår är Slytherins gröna äpplen, Hufflepuffs citroner, Ravenclaws blåbär, och Gryffindors körsbär. Mums! 

Det här är helt enkelt en riktigt bra och rolig present till den som tycker om både Harry Potter och sötsaker – en beskrivning som passar in på ganska många barn där ute. Vill du göra dig själv extra populär, ge bort något mer på samma tema: en Harry Potter-tröja, en bok till samlingen eller varför inte ett presentkort på en Harry Potter-filmkväll tillsammans med dig? 

Köp den hos CoolStuff.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *