Inlägget gjort

5 enkla tips på presenter till Fars Dag

fars dag

Vi närmar oss farsdag och som alltid infaller firandet andra söndagen i november, vilket i år innebär 12 november. Som hjälp i jakten på den perfekta presenten till pappa, kommer här några handfasta tips.

  1. Bästa kaffet är nog det du själv kokar. Överraska pappa med en klassisk kaffepanna, köp kokkaffe och njut av den runda aromen tillsammans. Att koka kaffe är mycket enkelt. Fyll en mugg med vatten som du häller i kaffepannan. Häll i så många du vill koka och ta ett kaffemått med kaffepulver för varje mugg. Koka upp så att allt pulver skummat och låt kaffepannan stå en stund så att sumpen får sjunka. Hos KitchenTime finns det kaffepannor i olika prisklasser. I det här fallet är priset ointressant för hur kaffet kommer att smaka, välj en design som ni gillar.
  2. Snygga detaljer till badrummet som passar din pappa finns hos Åhléns med bland andra märket Benjamin Barber som “förenar den brittiska traditionen för stil och elegans med den moderna gentlemannens behov”. Så förgyll pappas vardag med kvalitet och klassiska produkter som Black Oak Shaving Soap i snygg förpackning.
  3. Visa hur mycket du bryr dig om pappa med ett LED reflexbälte. Kanske går eller cyklar han till och från jobbet i höstmörkret? Eller gillar pappa att ta en löprunda kvällstid i det kompakta mörkret under vinterhalvåret? Ja, isåfall är det bäst att ordna så han syns ordentligt.
  4. Är pappa expert på att förlägga nycklar och andra viktiga prylar? Då kan ni förenkla hans liv med bluetooth tracker Tile som man hittar hos Coolstuff. Fäst den lilla plattan på nyckelknippan, börsen eller väskan och följ bara ljudet för att hitta det borttappade föremålet.
  5. Har du en pappa med ett intresse för djur och natur, men som han inte har möjlighet att ägna sig åt av olika orsaker för tillfället. Då kan du ta naturen till pappa! Sätt en fågelmatare på fönstret och pappa kan njuta av fågellivet under frukost. Helt klart en rofylld syssla, fylld med mindfullness.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *