Inlägget gjort

Tips på bra ”Grattis till körkortet”-presenter

bilnyckel körkort

Har dottern, sonen, barnbarnet, pojkvännen eller bästa kompisen tagit körkortet? Jamen, då är det dags att fira den nyvunna friheten som en avklarad uppkörning innebär. Här ger vi fem bra presenttips som är omtänksamma, stilfulla, praktiska och roande.

  1. Med körkortet följer förstås ansvar för sin egen och medtrafikanters säkerhet ute på vägarna. En påminnelse om att köra omdömesgillt kanske allra helst föräldrarna vill ge den nyblivna bilisten. En passande gåva för detta är ett halssmycke med stilrent hjärta, eftersom uppmaningarna om att köra försiktigt inte är jobbigt gnatande, det är föräldrakärlek. Vackra hängen hittar man hos Albrekts guld.
  2. Hur förevisar man då det officiella beviset på bästa sätt? Förstås med en stilsäker korthållare eller plånbok. Hos Åhléns kan denna present införskaffas i klassiskt snitt och hög kvalitet i äkta skinn till både honom och henne.
  3. Praktiska presenter till den nyblivna bilföraren finns hos Coolstuff. Hur smart som helst är luftpumpen med tryckmätare, för det är inte alltid man har en bensinstation i närheten när det behövs. Pumpen är liten och nätt, endast 20 cm lång. Den är uppladdningsbar och sladdar för både hushållsuttag och bilens cigarettändare ingår. Kan även användas som ficklampa och flera munstycken medföljer för att pumpa cykeldäck, bollar och luftmadrasser.
  4. Att hålla på med mobilen medan man kör är inget som man vill uppmuntra till. Men vissa av funktionerna måste ändå anses vara nödvändiga att få tillgång till. Som till exempel att lyssna på musik och använda GPS. Problemet är att ha en bra plats för mobilen där den inte glider omkring och sitter så att man enkelt kommer åt dess panel. Mobilhållaren hos Coolstuff gör det möjligt att placera mobilen så att du enklare och säkrare kan byta låt eller söka vägbeskrivning.
  5. Hos Stor & liten finner du underhållande spel med olika bilrelaterade utmaningar. Parkera bilar rätt eller hantera rusningstrafik i brädspel som kräver snabba beslut och logiskt tänkande. Roande för alla åldrar.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *